10dagar.

i dag är det 10 dagar kvar till bf men jag vet inte om det är så långt kvar men man vet ju inte det kan ju även vara så att jag går över tiden.. och det skulle inte förvåna mig..
men nu det sista har jag legat i här hemma har putsat fönster och renst gaderober och klädkammaren har fått upp sänghimmen över spjälsängen har städat och skurat hela toan och mer dess till.. sen blev det ganska mycket som åkte till sopprumet är så skönt när man får ut skiten..
ska se om jag orkar i dag eller i kväll så ska jag rensa i oliver rum ska slänga sånt som är sönder och lägga undan bäbis saker som han tagit från bäbisen..
eller om jag ska gå igenom köket alla skåp och låder diska och torka ut alla skåp och lådor..
men får se kanse ska lägga mig för jag har haft ganska ont i dag har en konstant molande värk i magen ganska långt ner.. men vi får se.. hoppas bara på att det ska starta.. men ni får ha det bra..

dagen är kommen jag är trött

hej nu är det onsdag och oliver är ledig i dag då han ska till dagis i morgon,.
men i dag är våra planer att handla ganska mycket sen ska vi hem och packa upp sen blir det en termos kaffe och lite kakor så går vi till lekplatsen. några timmar.. bara hoppas solen håller i sig så man får lite färg.. sen ska jag även so om jag kan komma och storhandla någon dag.. men vi börjar med lite vanlig påfyllning sånt som man köper nästan varje dag som mjölk bröd lite nya frächa pålägg och annat gott som frukt ska det handlas massa med.. sen tror jag inte vi hadde så mycket pasta och sådant tar och fyller på med det.. men nu blir det att mysa med min pojk i soffan innan vi ska äta frukost och göra oss klara för dagen ha det bra

12 dagar kvar.. helvetet är löst

ja godmorgon.
det är som sakt 12 dagar kvar tills jag har bf gött men jag har haft ganska mycket sammandragningar och små värkar det sista men dom har gått över när jag satt mig ner men i går så gjorde dom inte det hadde så jävla ont så jag va på väg att åka in men testade med duchen och det hjälpte lite men inte helt så jag la mig och lyckades somna efter många om och men..
har la sovit hyfsat vaknat av att det gör ont men lyckats vända mig och sedan somnat igen..
nu är det ganska lungt får se var det tar vägen under dagen vill att om det ska göra ont så jag knapt kan gå så får det gärna starta på riktigt..
men men oliver är på dagis och jag sitter här ska försöka dammsuga här i dag får se hur det går.. haha sen ska jag lägga mig någon timma.. men ha det gött

måndag igen

ja då har en ny vecka börjat arta sig eller nä inte här jag sitter i soffan med morgonrock och slapper fortfarande..
hadde tänkte jag skulle städa här lite och är fortfarande inne på det men jag ska även åka upp på vinden med lite saker som inte behöver vara här nere mera.. sen ska jag röja i klädkammaren.. (behövligt) men det blir la som vanligt jag somnar och sen ska oliver hämtas på dagis.. haha men ska värkligen få gjort något här i dag..
i går så va jag i varberg och jobbade. det gick faktiskt bra även om jag är höggravis och stor som fan men jag fick strunta i vissa saker då dom va för tunga för att jag skulle lyfta dom emn det flöt på sen.. sen va jag och träffade min kusin och kollade på min morbrors nya lägenhet jätte fin.. sen bar det av hemåt där det väntade grillat inte fel det..
nä nu ska jag sätta fart eller om jag ska lägga mig ner en stund bara sen sätta fart får se hur det blir men ha det gött i dag kramar..

2 år i dag och första bf i dag

ja i dag är dagen då leo fyller 2 år min lilla prins.. han är fan hur söt som hälst.. jag hadde rätt med att det inte va i går emn sandra hadde delat upp kalasset.. så i går va vi där och åt en jätte jätte god tårta.. synd bara att folk príoterar bort det.. barn som fyller år..
men men jaja i dag är dagen då jag fick mitt första bf datum det va 27 sen efetr ul så blev det den 10 april så nu får vi se men i dag får den inte komma för jag ska ner och jobba..
har lånat jonathans bil så jag kan åka hem efter auktionen så jag slipper vänta på min pappa och farmor som ska göra klart sina papper och allt.. och jag har stans bästa bil nu den är hur gå som hälst..  men ha det gött

god morgon

hej hej i dag är vi uppt tidigt på eget bevåg.. då oliver va tvungen att gå upp så tidigt i går så la han sig lite tidigare än vanligt så han vaknar tidigare än vanligt med.. han är ju tre år så han sover ingen middag heller bara på dagis och om han somnar men det är inte så att vi har det som rutin längre..
nu sitter han och tittar på bob och myser med sitt bob täcke.
sen i dag så ska vi på kalas för hans kusin som fyller två år.. inte i dag emn nu i helgen tror det är i morgon.(förlåt sandra om det är fel)
så han älskar dinosaurie (stavas) och jag hittade en tröja med det på skulle hitta någon film men det fanns inte..
sen fick oliver självklart nya skor i går typ comvers hur tuffa som hälst han är skit cool i dom och han bara älskar dom..
skulle kolla på vår jacka till han men kom på att vi har en grön så det slapp jag..
sen i dag så ska jag ut på restaurang med min släkt då vi ska fira min morfar som fyller år! och i morgon ska jag jobba hela dagen hopp om att det ska starta så jag slipper vara gravid mer.. i dag är det 15 dagar kvar.. men nu ska jag gå ut med en kaffe kopp och njuta av solen.. ha det bra



detta är olivers nya skor..
han ville ha vita men jag köpte gröna eller mörk gröna för det känns som vita skor på en treåring inte är någon höjdare inte när skorna är i tyg..
men nu drar jag

dagens måste

ja i dag är det fredag dessa fredagar helt vanliga dagar..
är uppe tidigt som vi alldrig är på fredag men i dag har vi ett måste och får man tider så jävla tidigt på morgonen så är man ju tvungen..
när jag skulle väcka oliver så sa han jag ska bara sova lite till han är så morgontrött så.. det gillas..
så jag gick upp fixade till mitt skatbo på huvudet tog på mig sen fick jag väck oliver efetr mycket om och men..
nu sitter han och halv sover i soffan..
men i dag ska vi till tandläkaren och kolla.. sen blir det la en tur på stan och kolla lite.. sen ska vi hem och ha mys fredag eftersom jag ska ut på lördag och äta middag med min släkt då morfar min fyller år sen på söndag ska jag jobba hela dagen bliir nog sista gången jag jobbar om jag enns kan jobba det kanse har kommit bäbis jag har sådanna förvärkar så jag tror att det är på g flera gånger om dagen.. men men det ger med sig så det är bara att vänta...
nä nu ska vi göra det sista sen iväg ska till simmhallen i dag med..

17 dagar kvar

ja i dag är det 17 dagar kvar till bf.
och i går så va vi hos min mormor körde ju ner hennes bil till henne.. sen körde morfar hem oss då han skulle på teater eller nått..
och i dag denna underbara dag solen lyser det är varmt ute förutom blåsten men det överlever man ska vi snart bege oss ut på nya äventyr vill bara inte vara inne..
så min plan med att städa försvann när jag såg vädret det tar vi i kväll när oliver sover eller när vi kommit hem för jag ska fjäska med min farmor så vi får äta där i dag..
hon håller på och lär sig att betala sina räkningar på internet och hon kan det nästan helt själv nu men hon vill att jag ska vara där så jag leker med oliver så får hon sköta datan..
och ska jag hjälpa henne så får ju hon bjuda på mat..
ska alldeles snart äta lite sen blir det ut i solen hoppas på lite färg i dag det hadde inte varit fel nu i denna sköna vår sol.. fast sägar man så så är det la snö när man vaknar i morgon..
men men ha det gött i dag

hejsan svejsan

hej.. ja som ni märker så har jag inte derekt någon insperation till att blogga just nu kan knapt sova då magen är i vägen det gör ont det värker känns som ombloggen är den som blir drabbad av detta..
men men så kan det vara i bland.. i dag är det 18 dagar kvar tills min bäbis ska komma säger dom..
ja och i dag ska jag hjälpa min mormor att få hem sin bil ska köra ner den till henne.. sen har dom även fått åretsförsta lamm och det är flask lamm om du inte vet så matas som med nappflaska.. så det ser oliver framimot.. haha ska bli roligt så ska ta på min prins lite kläder och packa ner det vi måste ha med  som regnkläder och annat.. men ha det bra

underbara väder

hej han inte med att lägga in ett inlägg i går kväll med graviditeten då oliver sov väldigt oroligt så jag la mig hos han i stället..
och i dag så han vi nästan inte gå upp innan jag ville ut i solen och leka så vi tog på oss och åt en god frukost sen bar det iväg till sandlådan för lite lek där blev vi kvar i över en timma innan vi gick hem och åt lite sen va vi hos grannen på kaffe och lek.. så nu funderar vi på att ta en promenad ner till stan såhär på kvällen när det ändå är så härligt ute..
kl är sex oxh det har inte blivit mörkt än.. men frågan är om min prins orkar det han är skit trött men får se vad han vill är vi hemma så tror jag han somnar alldeles för tidigt..
men det kommer bilder på våran tur i sandlådan senare och ska även se om jag kan få upp en mag bild.. haha ha dt bra nu

hej hopp måndag

hej nu är oliver på dagis och jag har hämtat ut mitt körkort och varit hos barnmorskan och den lille mår bara bra och jag har inte gått upp något än gött är det.. sen har den lille fixerat sig igen. det va lite lite knapt kännbart att hon kunde röra på det..
sen har jag inte gjort så mycket mer i dag.. väntar på att vi ska hämta oliver kl 14 på dagis.. då ska det hem och mysas. och laga mat så det inte blir så sent så oliver kommer i säng i tid i dag emd det är ju dagis i morgon med.. men kommer med uppdatering om graviditeten eftersom jag byter vecka i dag men lägger ut det i kväll

30 dagar kvar

ja i dag är det 30 dagar kvar tills jag har bf..
känns gött med att man hann klart med körkortet innan bäbis kom men jag kan inte fatta att jag får köra bil själv.. emn det går så bra så!
i dag ska vi ev ner till stan eller ja vi ska till stan och mata ankorna för det tycker oliver är roligt och vad gör man inte för sin unge..
men nu ska det göras lite frukost funderar på gröt kände ett sug efter det får bara se vad oliver vill ha..
sen blir det att göra sig klara så vi kommer ut och kan mysa i detta härliga väder solen skiner och det är på väg mot vår..
men nu får ni ha det bra

roligt roligt

eller inte då jag sitter här i soffan och kl är 03.40 jag hostar upp slem nu efter jag tog hostmedecin.. det hjälpte emn kände att jag sitter uppe en liten stund så man får bort det värsta slemet innan man ska krypa ner i sängen igen.. näsan bara rinner och jag hostar detta är inte ok nu får vi gör något åt detta eller ja jag ska göra det..
i går blir det ju så hände det inte så mycket vi tog det ganska lungt vi va ju som skt hos min farmor en stund sen handlade vi och oliver fick två nya filmer och jag ja vad fick jag det vanliga roliga typ mjölk och sådant skoj.. haha nä nu ska jag sova så ha det gött..

godmorgon

jag fick min lilla sovmorgon som jag hadde hoppats på halv 10 vaknade oliver.
men när vi kom upp och kollar ut så är det snö och det snöar varför just snö när vi vill ha sol och våren så man vet att det är nära sommaren..
men nej det fick vi inte för nu är det tydligen vinter igen. fan jag hatar denna jävla snö just nu..
jaja i dag har vi inga planer så vi ska börja dagen med en duch och myst här hemma har vi gjort det med.. oliver ligger och leker med sin tågbana på golvet och vill åka pulka men det är lite lite snö så vi funderar på att gå ner till farmor en stund och dricka kaffe och leka lite där för det är ju inget derekt ute väder..
men ni får ha en bra dag kramar

hej hopp

nu sitter man här igen vid denna jävla datan det är fan beroendeframmkallande..
kan fortfarande inte fatta att jag har fått körkort..
men i dag har vi varit i simhallen och badat och lekt för fult oliver bara älskade det.
sen när vi kom hem så backade oliver och mattias muffins jätte goda va dom..
så nu sitter jag här oliver sover gluttar lite på big brother [stavning)
funderar på vad man ska göra i morgon har inte kommit på något ska inte jaga upp oliver i morgon han ska få sova för i morse när vi skulle iväg till simmhallen så skulle jag väcka oliver vid kvart i nio men då fick jag komentaren mamma jag vill sova mer "GÅ" det är min kille det och i tisdags så skulle jag ju ha uppkörningen och va grymt nervös och skulle iväg fast då fick han sova till 10 innan han kom upp och kramades och sa godmorgon..
men nu ska jag lägga mig så man orkar med morgondagen.. men ha det gött


KÖRKORTET ÄR MITT

ja jag klarade det i dag trodde jag alldrig med alla mina tabbar men han godkände mig det va en mycket snäll gubbe.. jag tror bara inte jag har fattat att jag har fått körkort att jag får köra bil själv att jag värkligen klarade det..
men när man väl har en bil så är det lättare och fatta tror jag när man kan köra när man vill hur man vill var man vill när som hälst..

bara någon rad

god morgon sovit så där i natt allt har bara kännts konstigt..
ska ju som sakt ha min uppkörning i dag och är sjukt nervös över detta..
då jag kände mig ganska säker på teorin så känner jag mig inte säker i dag.. men men bära eller brista.. ha en bra dag

i dag är i dag i morgon är i morgon

ja i dag är det måndag jag är i vecka 36 som ni såg på tidigare inlägg..
men i dag klarade jag mitt teori prov och det känns gött men nu är jag så jävla nervös så jag knappt kan sitta stilla för jag har min uppkörning i morgon..
jag tror inte jag kommer klara den men då har jag försökt..
asså detta är sjukt jobbigt jag vill inte eller jag vill nu nu nu inte sen eller snart eller inte i morgon NU..
funderar på om man kan muta inspektören med sprit eller en god whisky bara han är snäll och inte tittar när jag kör eller säger något om min körning.. bara sätter mig i bilen sitter stilla i 45 min sen får jag det.. haha ha det bra

vecka 36

Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 10 apr 2011
Du har 34 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

egna tankar:
nu är det bra jävla jobbigt att vara gravid eller fet vad man nu ska kalla det.
kan inte sova som jag vill kan inte resa mig när jag sitter i en mjuk fotölj eller soffa..
det är jobbigt med all jävla smärta som jag har nere i magen går jag för fort måste jag stanna upp går jag för långt måste jag vänta en stund då med.. allt känns bara jobbigt just nu men det är ju inte så långt kvar och då har jag min bäbis snart..







inte dom bästa bilder men dom är tagna nu i kväll..
så jag är inte liten kan jag lova..

inte kommit så långt än..

ja kl är snart halv 12 och vi har inte kommit så långt än jag har varit i duchen och vi har dammsugit i soffan det va behövligt det va katthår och det är det värsta jag vet när det ligger i soffan och så därför har katten här en egen filt som vi slipper använda..
men mina planer eller ja oliver vill till kungsmässan så vi får se vad som händer har lite som måste inhandlas i stan så det kan nog bli att oliver får sin vilja igenom..
men först ska jag dammsuga och greja lite innan vi går så det är rent och frächt här hemma när vi kommer hem sen.. och att det luktar rent när man öppnar dörren..
men som sakt vi ska ut på äventyr i dag och får vi se vad som får följa med hem i dag.. hittar jag en matta så blir jag bara glad för jag retar mig på att jag inte hittar den som jag vill ha i köket men blomman till köksfönstret är inhandlad och det blev mycket bättre.. men nu får ni ha en bra dag hoppas ni får massa roliga utflykter en underbar dag med sol..

lördag och mina tankar sprack..

hej eller god morgon..
mina planer med lite sovmorgon försvann ju ändå så vaknade oliver vid 4 i natt och hostade så mycket så jag trodde han skulle hosta upp lungorna..
så han fick lite host medecin och den hjälpte jätte bra.. sen somnade vi båda om och fick sova utan allt hostande..
så tänkte jag att om han inte hostar så mycket så skulle han sova minst till 8-8.30 men inte då han vaknade 07:30.
men som tur va så gick jag och la mig ganska tidigt i går eller vi la oss halv 11 ungefär.
men som jag brukar säga ny dag nya äventyr varför gnälla jag har ju valt att skaffa barn..
men vad ska man hitta på en dag som denna då har inga planer jag hostar stora slem klumpar oliver hostar som bara den och ögonen är inte helt bra än..
och i går åt han lite med han har ju inte ätit när han har haft så ont i halsen men i går så det va inte mycket men lite fick han i sig så det kan ju hända att det blir en lungn inne dag i dag igen.. om inte jag ska till akuten för mina öron känns helt skumt vet ju inte hur det känns med öroniflamation men det dunkar och värker i öronen och halsen så vi får la se vad dom säger..
men nu ska vi mysa en stund här hemma innan vi ser vad dagen har att bjuda på..



nu jävlar

ja nu är maten på g och jag sitter vid datan oliver sover en stund..
jag ska snart gå ut och göra pastan sen blir det mat..
nu är det ganska fullt i våra skåp men jag är inte nöjd det va ju bara fem påsar som jag knapt kunde marklyfta med mat.. men men tror jag måste kompletera med lite mer kött och annat gott..
sen efter vi hadde varit och handlat så åkte vi och tog en kopp kaffe och oliver lekte i ett sådant tåg som man stoppar pengar i så åker det så han kom springande till mig hela tiden och skulle ha mer pengar..
sen va det dax att åka hem och jag fick ett ryck och bäddade rent i sängen och torkade av i sovrumet tomde lite saker som legat framme i hallen nu ska jag bara dammsuga så är jag klar..
men ha det bra

fredag har jag hört

haha ja dom säger att det är fredag i dag men hur skoj är det då? det är ganska skoj för i morgon har vi inga måsten ska bara mysa och ha sovmorgon säger jag nu så kommer la oliver vakna jätte tidigt.. men men så är det..
i dag har jag haft en av dom sista körlektionerna som är inbokade innan uppkörningen sen bar det av hem till farmor som hadde oliver för att bege oss mot affären för stor handling..
så nu har vi varit hemma i ca en timma ska bara orka samla kraft för att packa upp med..
men nu ska jag snart ta tag i detta elände det är roligt att handla men inte och ta hand om det..
men men det är ju ett måste det med..
men nu ska jag fixa detta så jag kan lägga mig på soffan en stund sen utan massa måsten men det har jag än då!!
ha en bra dag

dagen..

eller ja det har inte hänt så mycket.
vi började med att gå upp vid halv 5 då hadde oliver sovit färdigt..
sen va det dax att bege sig till farmor för jag skulle ha körlextion igen och han kan ju inte vara på dagis..
sen blev det akuten med oliver och han har kraftig ögoninflamation och halsfluss. sen när vi va klara där och det va inte än före oss kan jag lova.. men då gick vi och handlade och jag har haft sådanna sjuka sammandragningar som sitter i än men ska försöka sova nu så får vi se var det tar vägen.. men ja ha det bra somnar snart vid datan..

detta är inte skoj för oliver..

ja som jag har nämnt så har oliver ögoninflamation och jag miss tänker även hallsfluss så ska till akuten med han i dag så får vi se vad dom säger..
nu sitter han i soffan och kollar på bob för han har sovit färdigt säger han och vad finns det för mig att göra nä inget så jag tänkte på er..
i dag blir det fullt upp med likt i går när jag hadde göteborskörning och folk säger att det är svårt eller att dom inte ska köra i göteborg men jag tror att det är för folk inte kan läsa för det står ju skyltat som fan med hur många skyltar som hälst det är bara att följa lätt och roligt..
jaja i dag ska jag ha en snabb körlektion sen blir det läkaren med oliver sen ska vi handla då jag tycker det är så tomt här hemma.. får panik om det inte är fullt och att finns mycket att välja på.. men men nu ska jag göra mig lite kaffe sen ska jag bara mysa med min son.. men ha det bra

tråkit

jag har grymt tråkit av att sitta inne en hel dag.. det finns inget att göra eller jo det finns det.. men jag orkar inte tag i det just nu. oliver ser ut som han gör runt ögonen och man vill ju ut men det är nog inte så skönt för han och då stannar vi inne..
sen börjar jag klättra på väggarna för jag är inte van vid att sitta inne en hel dag för jag tycker inte barn ska behöva det om det inte är så att dom är sjuka eller att det kräver det för barn mår bra av luft och av att leka ute..
barn ska vara ute så jag känner mig taskig mot oliver som är van vid att vi är ute och gör saker och nu måste vara inne en hel dag.. min lilla kille..
det va som när en vän till mig utan barn passade en annan kompis barn bara över natten men hon kom på eftermiddagen och blev hämtad på eftermiddagen men dom va inte utte alls för hon orkade inte då kände jag som mamma hon ska inte passa mitt barn eller mina barn för dom ska vara ute minst en timma om dagen..

men nu när jag satt och skrev så kände jag att någon tittade på mig och kollar ut då står det ett rådjur utanför.. fick tag på kemeran emn då va minneskortet i datan så jag fick bilder från oliver rum på alla tre av dom...




ingen jätte bra bild men den är där..



där syns det lite mer och även alla tre..

RSS 2.0