hemma

ja vi är hemma igen efter denna dagen det började med mys här hemma.. sen bar det av till jannike och hennes barn. där jag även köpte en vagn som jag ska ha nu när bäbis kommer eller ja nu och nu är la fel eller det vet jag inte men tror det..
sen när vi hadde varit där så ringde jag pappa och frågade om dom ville ha lite besök så vi åkte derekt dit och åt lite mat och drack kaffe och hadde det trevligt..
sen så åkte vi hem och kollade på fångarna på fortet.. så nu sitter jag här och bara tar det lungt funderar på om man ska ta sig en duch och sen smörja in sig och fixa lite med sig själv för en gångs skull..
men här kommer en bild på vagnen som jag köpt det är inte den men en lika dan.. kramar




här med sittdelen till båda barnen..



och här med en liggdel som jag har det och kommer ha det ett tag.. men ha nu en bra kväll

god morgon

i dag är det lördag.
vad händer då?? jo vi ska till frillesås värdens ände tror jag det finns inte mycket att göra där men ska bli mysigt att åka dit och träffa jannike och hennes barn.. jag ska ju köpa en vagn av henne så jag ska passa på och göra det nu innan det gör ondare eller om det skulle sätta igång så är det skönt och ha allt sånt hemma.. sen är det en baby sitter men det har jag köpt en ny som står hos min mamma. det är lite svårt att ta den på bussen.. så mamma tar med sig den när hon kommer hit..
sen vet jag inte vad denna dagen har att bjuda på..
men det märker man la..
men nu ska jag dricka kaffe och njuta av denna lördagsmorgonen..
oliver ligger på sitt rum och leker så jag ska sätta mig där och leka lite med han sen blir det till att göra sig iordning för att börja denna lördagen så ha det underbart

nöjd

hej i dag har jag fått gjort ganska mycket men har mycket kvar..
jag har handlat och även postat ett paket och hämtat ett paket..
sen gick vi en sväng oliver somnade i vagnen så vi gick hem och jag började med att tensa lite och hittade saker som jag la ut på tradera..
så jag har lagt ut tre anonser nu ska fortsätta lite till under kvällen såg innan att jag måste gå igenom olivers gaderob ska även kolla över min.. ganska skönt när det är gjort och det är borta.. så man har plats att ta in nytt..
men nu ska jag fortsätta här hemma jag har även badat med min son börjar fundera på om detta är lungnet före stormen för i dag har jag bara tagit hälften av alla värktabletter som jag brukar ta men jag ska inte sitta och säga att jag inte alls har ont för det kan jag lova att det har jag.. emn med en tre åring här hemma så kan man inte ta det lungt hela tiden och vara sängliggande.. men men vi får la se hur mycket jag orkar här hemma i dag finns ju en eftermiddag i morgon.. ska nämnligen ner till en vän i frillesås heter det och köpa en vagn av henne.. men hör av mig i morgon kramar

ny dag nya möjligheter

ja i dag är det fredag.
och vi har inte kommit så långt här hemma än eller jag har städat i sovrumet fick övervinna min smärta med värktabletter måste köpa nya i dag..
sen blir det att åka och storhandla med min farmor.
ska bara försöka få lite ordning i hallen med snabelbilen och moppen innan det börjar göra mer ont..
sen lär jag ligga som en säl i soffan och plågas i smärta detta vill ju inte ge med sig men va fan se livet från den ljusa sidan kan ju inte däppa ihopp bara för att man har ont..
men nu ska jag inte sitta här nu ska ajg ta på min son och fixa han så han är färdig så det bara är lite städning kvar sen så kan man njuta av att det är fredag.. kram på er..

natten.

ja nu är kl halv 1 och jag vet inte riktigt vad jag gör uppe men jag är uppe jag ahr betalat räckningarna och så letear jag efter laddaren till min kamera som inte vill vara någonstans så jag får leta mer i morgon när oliver är uppe!!
i dag har vi inte gjort så jätte mycket varit på möte i morse sen bar det av till kungsmässan med fia på kaffe och frukost.. sen blev det lite inhandling av det mesta fast mest för fia..
sen vankade jag och oliver genom stan och gick till min farmor för jag hadde lovat att hjälpa henne att betala sina räkningar hon har börjat med det via internet.. så vi drack kaffe och sen åt vi lite mat och hadde det trevligt innan hemgång vid halv 8.. för olivers favorit program va på tv sos västkust han satt som en klisterlapp i soffan och tittade tills fia kom över en snabbis..
sen va det dax för sängen men dit kom vi alldrig han somnade på soffan innan vi han gå in i sängen..
så nu är det la min tur att sova?? när jag gjort det jag ska i dag så får ni ha det bra..

längesen jag vet..

hej.
jag vet att det va ett tagsen jag bloggade men har inte haft tid eller jo det kanse jag har men jag har nog inte haft lusten riktigt..
men tänkte jag kunde berätta vad som hänt..
har ju haft jätte jätte ont i min mage och haft ett konstant tryck neråt i magen så jag ringde till förlossningen där jag ska föda.
för det är dit jag ska vända mig när jag har ont eller sammandragningar.
och dom ville att jag skulle komma ner så jag va där vid två tiden i går och blev kvar över natten för dom kan inte förklara vad det är riktigt men är öppen lite mer än två cm.. så jag ska fortsätta äta pencelin sen ska jag bara avakta sa dom men i natt runt tre så hadde det startat riktigt mycket jag hadde jätte starka värkar men dom stoppade det för att hoppas på att det ska sluta och det gjorde det. för dom och även jag vill ju att det ska ta lite längre tid eller jag vill ju ha nu men jag vill inte föda i vecka 30.
men efter mycket om och men så får jag åka hem och hämtar min son på dagis han blev så glad att han började gråta när han såg mig..
jag började med att gråta för att jag blev så glad när jag såg han så glad..
men annars har vi tagit det ganska lungt i helgen och haft massa mys här hemma och varit ute och lekt och busat i snön eller ska man säga isen..
sen va hos grannen på  middag någon dag och mös där på kvällen..
men nu har jag trotsat all smärta och plockat undan lite här hemma..
så nu ska jag lägga mig och sova innan vi ska på möte i morgon på morgonen..
men ajg ska försöka bli bättre på bloggen nu dom dagar som komma skall.. ha det bra kramar

fredag

hej hej..
nu är vi hemma efter en mysig dag kväll..
det började med mys och lite undanplockning här hemma man kan ju inte låta hemmet förfalla bara för att man har ont..
sen kom min farmor hit på kaffe vi åkte med henne till stan då hjulet på vagnen hadde gått sönder så jag fick två nya till priset av ett och det är ju inte fel..
sen gick vi och matade ankorna i ån oliver skrek titta mamma vad glada dom blir dom gillar med roste bröd fast det är gammal och hårt..
sen en sväng till kungsmässan där vi hälsade på fia som va på jobbet..
sen åkte vi ut till min pappa och hanns fru anna åt mat och hadde det jätte trevligt..
så efetr en dag som började ganska lungt så är vi hemma och oliver sover som en stock jag jag ska fixa lite nu när jag ändå orkar sen blir det tidig säng gång..
men ha en bra kväll kramar


hej igen

ja mitt internet har inte funkat så det har inte varit så lätt att uppdatera er!!
hhoppas det är bra med er??
här är det så där jag är ju bara i vecka 29 av denna graviditeten men jag har sammandragningar som är svåra att hantera och sen är jag öppen 2 cm folk som har barn vet vad jag snackar om.. är det oklart så fråga det är lungt..
så jag går här med mina smärtor och annat.. men men ni får ha det bra

fredag

ja det är fredag förmiddag..
jag har kört en tvättmaskin bäddat och bytt i kattlådan ätit frukost plockat undan i köket och grejat här hemma och det känns så bra när man fårr gjort detta så nu ska jag ta med mig blöj spannen ut när vi ska gå ut och leka.. sen ska jag greja i skåpet med tvättmedel och handukar och annat skit i.. det ska bli ordning där med..
kanske ska rensa lite skåp i köket i kväll med så det blir gjort med slänga skit men inte behöver.. men måste plugga med och det står högst upp på listan när oliver somnat i kväll.
nä omman ska in i en duch och fixa sig i ordning och komma iväg.
det blir ju änna så när man väl sätter sig här man fastnar ju ganska mycket ska bara kolla lite fort.. haha men ha det bra
kram


glömt av att blogga

hej igen ja jag glömde änna av att blogga på ett tag..som det kan gå!!
ja nä här har det inte hänt så mycket jag ska börja på sjukgymnastik känns ju så där roligt.. men har ju ont så det kanse hjälper..
sen har jag avrit ganska mycket på körskolan denna veckan börjar gå framåt testerna på deras data går bättre  och bättre då jag klarat snart alla..
men måste ta tag i körningen sbart igen så jag kommer ikap med den har ju glömt en del kan jag tro.. men sen ska jag hoppas på riskettan och halkan ganska snart så är det klart det med.. men men får la se hur det blir med det.. först ska jag klara testerna men ska ner på måndag igen när jag lämnat oliver..

jag minns inte hur det var med oliver eller när jag väntade han om jag tyckte det va jobbigt när han sparkade någon gång men nu är det jätte jobbigt kan avra mysigt ibland men inte hela tiden som denna lille håller på.. och revbenen är en kalas spark för denna tror bara oliver sparkade där någon enstaka gång..
men men ingen graviditet är den andra lik säger dom..
nä nu ska jag övervinna mig sj och lägga mig innan kl 12 haha får la se hur det går men hoppas ha det bra kramar

hej hej

ja i dag va jag inte så bra på att blogga men har haft fullt upp..
först lämna oliver sen lite skit snack med linda sedan möte men det gick bra och fort sen va det dax att bege mig mot trafikskolan där jag satt några timmar nästa test klarat det med.. sen va det lite koll på rean och även lite babygrejer..
sedan va det dax att hämta min fina prins.
jag hadde lovat han att hälsa på farmor såd et gjorde vi lite kaffe och lek..
hon ska ha honnom i morgon när jag ska på teori så jag kollade bara med henne att det va lungt..
sen blev det middag hos grannarna sen hem och lägga oliver så när jag skulle leta efter något så hittade jag en mycket gammal skiva så nu sitter jag och lysnar på mycket gammal musik med mycket minnen kommer upp. eller jag sitter här och skrattar.. och minnerna bara flödar genom huvudet..
i morgon ska vi ner till linda och leka sen ska jag och oliver till barnmorskan sedan ska jag med han till farmor så jag kan gå på teorin.. hoppas hon bjuder på mat sen med.. haha nä nu ska jag förtsätta här med mina minnen och skratt.. ha det bra

lite bilder.

en bild på min morgon macka oliver åt halva.. det va en kärleksmacka sa han till mig..



en bild på oliver när han sover innan jag ska gå in i sängen och lägga mig..



en bild på min mage i vecka 28 som jag går in i dag..


nu börjar jag bli riktigt tjock...

det kommer även lite bilder på leo och oliver när dom va här och busade..

oliver och leo..

oliver är en teater apa..

nu ska jag efter ha tittat på familjen anorlunda och spårlöst. men nu funderar jag på om man ska in i duchen oac ta hand om sig sj ett tag..

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?



det kommer att komma en bild på magen..
nu börjar det bli lite jobbigt och knäppa jackan och så men annars har jag gått upp ca 2gram sen inskrivningen i vecka 10 så jag är rätt nöjd.. men ha det nu bra


kvällen är här

hej hej..

nu är kvällen här oliver sover och jag sitter här och tänkte dela med mig lite av vad vi gjort i dag..
det började med mys här hemma sen kom jonathan och sandra och olivers kusin leo. så det va bus och lek här hela kvällen sen gjorde vi mat något gott gi pecept med kyckling backon och soltorkade tomater detta va riktigt gott och jag ska göra detta igen..
sen så kom sofia hit på lite te och köt och vi satte även upp en chablon i sovrumet han inte ta något kort innan oliver la sig så det kommer i morgon.. kommer även kort på när oliver och leo busade i sängen och min kärleksmacka jag åt i morrse det va ost och hjärtan formade salami på.. haha men ha en riktigt bra kväll..

gammla minnen

hej i går kom en gammal vän till mig natta.. vi umgicks jämt när vi bodde i onsala så det blev lite tjöt och en massa skratt om gammla minnen på vad vi gjorde och allt man gjort i sina unga dagar..
vi satt här till kl 2 i natt och nara skrattade åt allt kollade upp folk och kollade in bilder på olika bloggar och annat roligt hittade även ett par bloggar som jag ska förlja..
men allt detta som man glömt som man minns efter allt skratt igår trodde jag skulle ha ont i magen..
så vad säger man gammal vänskap rostar aldrig..

nu ska jag göra mig klar eller nä jag lägger mig på soffan och hoppas på att somna en stund..

vecka 27

Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

ja som jag har sakt innan så byter jag vecka här på måndagar..


hemma

hej:)
nu är vi hemma eller ja oliver sover och jag ahr ätit lite så nu är det inte långt kvar innan jag går och lägger mig med..
men på jobbet gick det jätte bra..
va jätte skönt att jobba när man  gått hemma så länge..
men dagen i övrigt har varit bra då vi började med lek och mys här hemma sedan ner till helena och torgny då dom passade melwin oliver robin lekte innan det va dax att lämna oliver hos farmor min.. men hon är så snäll så jag slapp gå till jobbet då det regnade. '
så nu njuter jag av att sitta i soffan och ta det lungt och skönt en stund innan jag ska krypa ner i sängen med min son..
det  har varit full rulle i magen hela dagen känns som denna bäbis aldrig sover.. men då kanse den gör det när den kommer ut.. hahaha man kan ju alltid hoppas.. men nu ska jag fixa lite här sen sova ha detbra nu kramar...

jobba i dag det ska bli så jävla roligt..

godmorgon i dag är vi uppe tidigt..
eller ja inte jätte tidigt men än då!
oliver ska ha barnvakt i dag och jag ska nämnligen jobba..
jag jobbar som timmvikarie i komunen innom äldreomsorgen och det är nog det roligaste jag jag haft
det är givande i både lärdom och erfarenhet om hur kroppen och vi mäniskor utväklas..
man har så underbara stunder med dom med massa prat kaffe drickande och många skratt,, självklart finns det tråkigheter men det är ju inte lika ofta som detta inträffar..
men ajg kan inte jobba lika mycket nu som jag gjorde förr då jag är själv med oliver och kan inte ta nätterna och kvällarna på samma sätt kan ju inte alltid förlita mig på att andra ska ta honnom..
så lättast för mig att jobba är ju vardagar på morgonen dagen då jag har dagis.
men nu har jag barnvakt i dag så det ska bli så jävla roligt och komma tillbaka i dag och få dessa underbara möten med dom äldre med en kopp kaffe och en kaka förgyllar man deras lilla stund..
men ha en bra dag kramar

fredag kväll

hej bloggen och bloggläsare.

i dag har det varit helt underbart väder blå himel solen lyste över oss och det va inte så jätte kallt ute det va underbart när vi va ute och gick.. vi mötte upp min farmor och mina småsyskon gick en sväng mot stan sedan hem och drack kaffe och barnen lekte..
här kommer lite bilder på dagen och även en magbild för denna vecka som jag är inne i nu..



oliver på lekplatsen..



jennie min lilla syster och oliver..



alla tre barnen uppe och leker



och en bild på magen denna veckan.. är nu i vecka 27.

kramar på er

god morgon

ja här kommer ett litet och kort inlägg.
ville bara säga god morgon jag och oliver gick upp nu halv 10 är inte fel så det blev lite sovmorgon för oss i dag..
oliver är ganska morgon trött så jag klagar inte på det..
i dag ska vi eller vi måste handla kunde inte göra det i går så jag fick hemleverans av det viktigaste som inte fanns..
så i dag är uppfyllning av börd mjölk och pålägg och godsaker om man blir insnöad igen.. det gick inte att gå med vagnen ute i går dom hadde inte skottat alls på gångbanorna så när vi skulle till grannen så va det jobbigt och gå..
men men nu ska jag ha mig lite kaffe och sen göra mig klar för dagen och se om vi kan bege oss mot nya äventyr..

insnöad

detta är ju jätte skoj. eller inte då!!
jag kan inte gå till afären eller stan då jag ej kan orkar putta vagnen efterssom jag har så ont i ryggen och bäckenet.. så jag blir sittande här hemma är hos grannen på sin höjd.. men ska la komma mig till afären i morgon hoppas jag.. i dag har vi varit hos våran granne nästan hela dagen.. så nu sitter vi utslagna i soffan efter maten.. i dag blev det smördegs inbakad lax med pasta detta va mycket gott hadde velat ha potatis med som sakt jag kommer inte till afären man tager vad man haver..
så nu blir det en kväll med mys och plugg när prinsen sover.
ska även städa här lite i kväll typ olivers rum och köket.
men nu får ni ha det bra kramar

måste bara gnälla av mig..

ja veckorna går och olivers pappa bara skiter i han hör inte av sig och frågar hur det är med han eller något..
inte enns julklapp har han fått av sin egna pappa han tar sig inte tid och komma hit och lämna den.. för då måste han anpassa sig efter sina vänner för det är det som har gjort att han valt bort sin egna son.. men det kommande barnet behöver han inte änns tänka på för jag ska ha egen vårdnad om det från början och ska han strida mot mig i detta så måste han stämma mig och det har han alldrig råd med..
men jag kan inte fatta hur någon änns kan gå upp ur sängen och vara en bra vän när man inte träffar sin son jag hadde gått sönder av saknad hadde inte umgåts med vänner vet inte om jag änns hadde gått ut jag saknar han så otroligt mycket när han är på dagis i 5 timmar då är det nästan så jag får panik för att han inte är med mig..
men det är inte mig han straffar han förlorar bara sin egna son som inte kommer vilja ha kontakt med honnom sen heller när han blir stor nog och kan förkara vad hans pappa gjorde mot honnom..

nä nu va det slut gnällt på denna fronten ska göra mig i ordning och även ta på min underbara prins och sen börja spåna på vad man kan göra denna dagen.. och på vad som är öppet och hur länge..
har ju lite småplaner på om man ska köpa lite kläder till oss..
eller vad man ska hitta på kanse bara blir här hemma med bus och lek i snön..
men nu måste jag ta tag i mig sj och fixa till mig.. göra lite kaffe och bara njuta av att det är varmt och skönt här hemma och se ut på kylan.. men ha det bra nu kramar

trött tröttare tröttast

ja det är en väldigt bra beskrivning på mig i dag då oliver vaknade väldigt tidigt i dag tycker jag han vaknade halv 9.
och jag satt uppe alldeles för länge och pluggade teori i går kväll/natt.
och oliver tittade med stora ögon på stöven som jag pratade om i går..
så nu är han jätte glad här hemma men samtidigt är han trött då vi inte är vana att vara uppe vid denna tiden när vi är lediga..
så dagen i dag vet jag inte riktigt vad som händer eller vad vi ska göra.. men dagen bjuder säkert på ett äventyr det gjorde det i går när vi gick ut och gick några timmar med pulkan..
hoppas inte ni är lika trötta som jag ska hämta ett tecke och lägga mig på soffan en stund nu så jag vilar lite åtminstonne.. men ha en bra dag kramar

plugg och 13dags kungen

ja nu sover min lillakille och ajg ska sätta mig och plugga lite teori på datan..
så nu blir det några timmar här i kväll sen sova..

och en nära vän till mig hadde en tradition när hon va liten.
denna natten som kommer ska man ställa en stövel utanför sin dörr och på natten kommer kungen och fyller den med godis så det har sofia varit här och gjort nu..
så vi får se hans reaktion i morgon när han vaknar..
men nu har jag inte tid med er jag ska plugga så ha det så bra.. kramar


vantar flyger det gör jag med

hej när jag och oliver va ute i snön nu nyss han är kvar här utanför..
så åkte vi lite pulka och jag gravid ska ju med åka tycker oliver vad kan det skada tänkte jag och åker.. det va jävligt roligt och det gick fort med.. men så ska ajg bara kolla något och flyger av pulkan och flyger som en vante känns det som..
men som tur är så sparkar det i magen och jag mår bra låg ju bara där och skrattade och det gjode ju oliver med fast han stog och klollade på mig..
ja jag säger ååå det inga gravida mammor i en pulka backe mer.. så nu är oliver här på utsidan med sina leksaker och leker förfult i snön och stortrivs där men en frusen mamma beger sig in igen.. haha
ska ta lite bilder på oliver i snön så det kommer sedan ha det bra nu..

SNÖ SNÖ

godmorgon gott folk..
nu sitter jag och min son mätta och belåtna i soffan..
tittar på byggare bob för det är olivers stora favorit han ser den jämt känns det som han kan komentarer i dom olika filmer vi har här hemma..
men nu ska jag ta och vicka lite tvätt och se om jag har så jag fyller en maskin så kan man ju köra den med..
sen ska vi ut i snön och åka pulka och mysa av denna tiden på året..
men nu ska oliver ut så jag får göra mig klar för denna dagen och se vad den har att erbjuda i snön..




ha en underbar dag..

nu blir det ett sent kvälls pass

ja nu ska jag alldeles strax sätta mig och plugga körkortsteori..
måste bara göra lite te för min hallon dricka är slut.. något som jag blivit sjukt beroende av under graviditeten..
ja i dag har jag pluggat lite och sen dax att hämta min underbara son på dagis så hadde jag lovat han att hälsa på min farmor som han med kallar farmor så vi gick dit på en kopp kaffe och lite lek i snön.
sen handlade vi lite potatis och annat gott. hem och laga mat och lek sedan blev vi överbjudna till grannarna på lite te och hadde en mysig stund där innan det va hemgång och lägg dax.
så nu sitter jag här och ska bara ställa bort denna jävla datan och börja plugga..




detta är då min älskade hallondricka..

men ha nu en underbar kväll och sovså gott..

hej igen

ja jag tog bort den gammla bloggen och började om..
ville ha ett annat namn men alla jag kom på va upptagna. så ahr ni förslag så ja tack..
malin heter jag bor med min son i kungsbacka några mil utanför göteborg väntar mitt andra barn i april.
jag är ensamstående med oliver och kommer snart bli ensamstående med bådabarnen då pappan inte vill veta av sin son..
jag pluggar på körkortet när oliver är på dagis annars är jag med oliver och leker och busar dagarna igenom.
är jätte intreserad av heminredning tycker det är sjukt roligt..
jaja detta va lite om mig men det är bara att kolla in här och följa våran vardag och graviditet.











här är min son oliver född 080213



detta är då jag..



här är då bullen som är beräknad av april..

men jag kommer in i kväll igen ha en bra dag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0